Telekonyha
Keri Kitchen

Keri Kitchen

Háziasszony
Keri Kitchen

Mindig is szenvedélyem volt a sütés-főzés, hiszen Anyukámtól is ezt a példát láttam.
Ezt adom tovább keresztlányomnak is, aki "múzsája" volt a "Keri Kitchen" fantázianévnek, így találhattok meg az Intstagram közösségi oldalon is.
Napról-napra több, egyre ízletesebb-látványosabb recept és kép születik „Keri konyhájában”, köszönhetően a követők, barátok, rokonok bíztatásának.
Én a lelkemet is tálalom a finomságok mellé, az esztétikum, a kreativitás és a kísérletezés vezet a konyhában!
Egyszerűen imádok főzni, enni és enni adni, lételemem ez a fajta gondoskodás. 
Hedonista vagyok a konyhában és az életben is. Szeretem saját utamat járni, nem hiszek a trendekben, viszont hiszek az ízekben, a szenvedéllyel elkészített tálalás erejében, ami számomra egyfajta "lelki wellness", a jutalmam.
Mottóm: „A főzés igazán tág teret nyújt az érzelmi árnyalatok kifejezésére.”- és én élek ezzel…

Válogass mesterszakácsaink receptjei közül!
Találj rá kedvenc ízeidre mestereink konyhájában! Mestercukrászunk - Séfünk - Háziasszonyunk ételötleteiből meríts ihletet, nyűgözd le családod és barátaid! Bátor fűszer kombinációk vagy régi receptek titkai. Regisztrálj oldalunkra, előtted nem lesznek elrejtve!
irány a szakácsok receptjeihez
Bevásárlólista alkalmazás
Töltsd le alkalmazásunkat és könnyítsd meg mindennapjaid!
A jó tervezés biztos siker. Volt már olyan vásárlásod, ami után csalódottan szembesültél azzal, hogy "MÁR MEGINT ELFELEJTETTEM!..." Ne bajlódj a cetlikkel! Töltsd le BEVÁSÁRLÓLISTA alkalmazásunkat és soha többé nincs elfelejtett tétel! A telefonod mindig nálad van, módosítsd a listád bármikor! Ez lesz a háztartásod leghasznosabb alkalmazása.
Bevásárlólista AndroidBevásárlólista IOS