Telekonyha
Kollonay István

Kollonay István

Mestercukrász
Kollonay István

Mestrecukrász, diabetikus cukrász, MNGSZ által delegált cukrász zsűritagként és felsőfokú oktatás szervező végzetségekkel keresem a kenyerem. Iskolai cukrász szakoktatóként sok tehetség életútját egyengettem. Munkám során mindig is szívügyem volt a tehetséggondozás és a szakmai versenyekre való felkészítés. A verseny gondozást a mai napig végzem és gyakorlom.

2020. februárjában a stuttgarti Culinary Olimpián a Hajdúsági Regionális Culinary Team csapatával bronz érmet nyertünk, ami nagy büszkeséggel tölt el.

A csokoládé mint alapanyag is nagy kedvencem, e mellett főszereplőként is szívesen használom rendezvényeken minden színben és ízben. Erről többet megtudhatsz a csokiszerviz.hu weboldalon.

Válogass mesterszakácsaink receptjei közül!
Találj rá kedvenc ízeidre mestereink konyhájában! Mestercukrászunk - Séfünk - Háziasszonyunk ételötleteiből meríts ihletet, nyűgözd le családod és barátaid! Bátor fűszer kombinációk vagy régi receptek titkai. Regisztrálj oldalunkra, előtted nem lesznek elrejtve!
irány a szakácsok receptjeihez
Bevásárlólista alkalmazás
Töltsd le alkalmazásunkat és könnyítsd meg mindennapjaid!
A jó tervezés biztos siker. Volt már olyan vásárlásod, ami után csalódottan szembesültél azzal, hogy "MÁR MEGINT ELFELEJTETTEM!..." Ne bajlódj a cetlikkel! Töltsd le BEVÁSÁRLÓLISTA alkalmazásunkat és soha többé nincs elfelejtett tétel! A telefonod mindig nálad van, módosítsd a listád bármikor! Ez lesz a háztartásod leghasznosabb alkalmazása.
Bevásárlólista AndroidBevásárlólista IOS