Telekonyha
Mályer Szilvia

Mályer Szilvia

Háziasszony
Mályer Szilvia

Szeretek sütni-főzni, bár bevallom, nem fakanállal a kezemben születtem. Mikor férjhez mentem, akkor döbbentem rá, hogy egyikőnk sem konyhatündér. Lelkesen főzőcskéztem, mikor férjem próbált okoskodni, mit hogy kellene csinálni... Megkérdeztem tőle: "Ki tanuljon meg főzni, te vagy én?" Azóta a konyha az én birodalmam.

Szeretem a magyar konyha hagyományos ízeit, ezen belül a szabolcsi tájegységre jellemző ételeket elkészíteni. Fontos számomra a minőség és precizitás. Családomat gyakran kényeztetem süteményekkel, péksüteményekkel. A mézeskalács sütés nagy kedvencem, ünnepekre barátaimat ajándékozom meg velük.

Receptjeim egyszerűek, kezdő háziasszonyok is bátran kipróbálhatják.

Válogass mesterszakácsaink receptjei közül!
Találj rá kedvenc ízeidre mestereink konyhájában! Mestercukrászunk - Séfünk - Háziasszonyunk ételötleteiből meríts ihletet, nyűgözd le családod és barátaid! Bátor fűszer kombinációk vagy régi receptek titkai. Regisztrálj oldalunkra, előtted nem lesznek elrejtve!
irány a szakácsok receptjeihez
Bevásárlólista alkalmazás
Töltsd le alkalmazásunkat és könnyítsd meg mindennapjaid!
A jó tervezés biztos siker. Volt már olyan vásárlásod, ami után csalódottan szembesültél azzal, hogy "MÁR MEGINT ELFELEJTETTEM!..." Ne bajlódj a cetlikkel! Töltsd le BEVÁSÁRLÓLISTA alkalmazásunkat és soha többé nincs elfelejtett tétel! A telefonod mindig nálad van, módosítsd a listád bármikor! Ez lesz a háztartásod leghasznosabb alkalmazása.
Bevásárlólista AndroidBevásárlólista IOS