Rólunk

Ha érdekel a gasztronómia, szeretsz főzni és szeretnél új recepteket kipróbálni, a telekonyha.hu weboldalunk neked szól.

Egyszerűség, áttekinthetőség a receptek megjelenésénél.

Új ötletek, inspirációk, profi „konyhamestereink” tanácsaival biztosan előnyt szerezhetsz a konyhában. Meríts bátorságot receptjeikből és kalandozz új ízek irányába!

Vannak jó recept ötleteid? Oszd meg másokkal! Adjunk közösen új tippeket a haladóknak és bátorságot a kezdőknek!

A bevasarlolista.hu és applikációnk (IOS és Android rendszeren is! Töltsd le itt!) segítségével időt és pénzt takaríthatsz meg! Végre nem kell a cetlikkel bajlódni. A telefonod mindig nálad van, töltsd le alkalmazásunkat és könnyítsd meg mindennapjaid!

 

    


Válogass mesterszakácsaink receptjei közül!
Találj rá kedvenc ízeidre mestereink konyhájában! Mestercukrászunk - Séfünk - Háziasszonyunk ételötleteiből meríts ihletet, nyűgözd le családod és barátaid! Bátor fűszer kombinációk vagy régi receptek titkai. Regisztrálj oldalunkra, előtted nem lesznek elrejtve!
irány a szakácsok receptjeihez
Bevásárlólista alkalmazás
Töltsd le alkalmazásunkat és könnyítsd meg mindennapjaid!
A jó tervezés biztos siker. Volt már olyan vásárlásod, ami után csalódottan szembesültél azzal, hogy "MÁR MEGINT ELFELEJTETTEM!..." Ne bajlódj a cetlikkel! Töltsd le BEVÁSÁRLÓLISTA alkalmazásunkat és soha többé nincs elfelejtett tétel! A telefonod mindig nálad van, módosítsd a listád bármikor! Ez lesz a háztartásod leghasznosabb alkalmazása.
Bevásárlólista AndroidBevásárlólista IOS