BEVÁSÁRLÓ LISTÁHOZ ADOM
Hozzávalók:
pörkölt
- 800 g emu gulyáshús
- 150 g mogyoróhagyma
- 2 ek. emu zsír
- 50 g teavaj
- 150 g sárgarépa
- 2 gerezd fokhagyma
- 100 g zöldborsó
- 80 g szegfűgomba
- 60 g paradicsompüré
- 80 g paradicsom
- 80 g paprika
- só
- bors
- kakukkfű
- babérlevél
- worchester szósz
burgonyapüré
- 800 g burgonya
- 50 g teavaj
- 1 db tojássárgája
- 100 ml tej
Allergének:
áttekitése
- 1Közepes lángon a zsiradékban a finomra vágott hagymát üvegesre pároljuk, hozzáadjuk a húst, pár percig pároljuk majd hozzáadjuk a kockára vágott sárgarépát, gombát, fűszereket. Ízlés szerint ízesítjük: só, bors, babérlevél, paradicsompüré, kakukkfű, fokhagyma.
- 2Fedő alatt készre pároljuk, ha szükséges alaplét öntünk rá. Pörkölt állagúnak kell lennie. Mielőtt elkészül, tegyük hozzá a zöldborsót.
- 3Készítsünk burgonyapürét, tegyük hozzá a tojássárgáját.
- 4Tűzálló tálba terítsük el a ragút egyenletesen, habzsákból a burgonyapürét egyforma vastágságban nyomjuk a hús tetejére. 200'C fokos sütőben 15 perc alatt készre sütjük.
- TAz alapanyagot innen beszerezheted: https://bellemu.shoprenter.hu/
Hozzászólások (0):
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Még nem írtak hozzászólást