BEVÁSÁRLÓ LISTÁHOZ ADOM
Hozzávalók:
- 30 dkg sertés darált hús
- 30 dkg marha darált hús
- 1 tk. szódabikarbóna
- 1 csomag petrezselyemzöld
- 1 db metélőhagyma
- só
- őrölt fekete bors
- 1A húst a sóval, borssal és az apróra vágott zöldfűszerekkel, valamint a szódabikarbónával alaposan összekeverjük. Ujjnyi kolbászkákat gyúrunk, és lefóliázva a sütésig, de minimum 8 órán keresztül hűtőben érleljük össze az ízeket.
- TA csevapcsicsa faszenes fogás, másképp sütni nem is érdemes, mert nem lesz olyan finom. Hagyományosan szeletelt vöröshagymával vagy lila hagymával, ajvárral kínáljuk, de egyéb pikáns mártásokkal is isteni.
Hozzászólások (0):
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Még nem írtak hozzászólást