BEVÁSÁRLÓ LISTÁHOZ ADOM
Hozzávalók:
- 4 szelet sertéskaraj
- 50 g füstölt szalonna
- 0.5 dl étolaj
- 1 kk. majoránna
- 5 gerezd fokhagyma
- 1 kk. fűszerpaprika édes
- petrezselyemzöld
- 1 kk. vaj
- só
- őrölt fekete bors
Allergének:
áttekitése
- 1A füstölt szalonnát megpirítjuk, majd kivesszük a serpenyőből. A szalonna zsiradékjában megsütjük a húst. Két-három perc oldalanként, sütés közben sózzuk, borsozzuk.
- 2Amikor a húsok egyik oldala megsült, megfordítjuk őket, és rárakjuk a zúzott fokhagymát. Még egy kicsit borsozzuk, megszórjuk a fűszerpaprikával a frissen vágott petrezselyemmel és egy kávéskanálnyi vajat téve a húsok alá, szaftot készítünk.
- 3Ha elkészült, sült burgonyával és friss salátával tálaljuk, a pecsenyelevet pedig a kész ételre öntjük.
Hozzászólások (0):
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Még nem írtak hozzászólást