BEVÁSÁRLÓ LISTÁHOZ ADOM
Hozzávalók:
- 100 dkg sertésszűz
- 10 dkg füstölt szalonna
- 2 szál újhagyma
- 3 gerezd fokhagyma
- 1 csomag petrezselyemzöld
- 2 db tv paprika
- 10 db koktélparadicsom
- 1 kg burgonya
- só
- őrölt fekete bors
- 1A burgonyát megpucoljuk, kockára vágjuk, félig megfőzzük, majd bő olajban megsütjük, leszűrjük, és félretesszük. Míg a burgonya fő, a szalonnát felkockázzuk, megpirítjuk, a paprikát apró kockákra vágjuk, és a szalonnára tesszük.
- 2A húst felkockázzuk, hozzáadjuk a szalonnához és a paprikához, sózzuk, borsozzuk. A zúzott fokhagymával együtt pirítjuk egy kicsit, majd egy kevés folyadék hozzáadásával - úgy, hogy ne legyen túl sok leve - puhára pároljuk.
- 3A végén hozzáadjuk a szeletelt újhagymát m a félbevágott paradicsomot és az apróra vágott petrezselymet. Az egészet össze pirítjuk, végezetül pedig összeforgatjuk a burgonyával.
Hozzászólások (0):
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Még nem írtak hozzászólást