BEVÁSÁRLÓ LISTÁHOZ ADOM
Hozzávalók:
- 2 kg sertés oldalas
- 1 csomag sertésfűszersó
- 300 ml bbq-szósz
- 1 kg burgonya
- étolaj
- 1Az oldalast négy egyenlő részre vágjuk, megszórjuk a fűszersóval, majd étolajjal bedörzsöljük. 140 C-os sütőben - a hús vastagságától függően - egy-másfél órán át, pirulásig sütjük.
- 2Ha megsült, megkenjük a BBQ-szósszal, amelyet 200 C-on további 5-10 perc alatt rápirítunk a húsra.
- 3A burgonyát héjastól cikkekre vágjuk, félig megfőzzük, leszűrjük, leszárítjuk, majd forró olajban - úgy, hogy ellepje - ropogósra sütjük.
- TKöretként coleslaw-t (amerikai káposztasaláta) ajánlunk hozzá.
Hozzászólások (0):
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Még nem írtak hozzászólást