BEVÁSÁRLÓ LISTÁHOZ ADOM
Hozzávalók:
- 4 db tojás
- 40 g parmezán sajt
- 300 g megmaradt kifőtt tészta
- 100 g sonka
- olaj a sütéshez
- tengeri só
- őrölt fekete bors
- 400 fűszeres paradicsomszósz
- 80 g mozzarella sajt
- bazsalikom
Allergének:
áttekitése
- 1Mindenkivel előfordult már, hogy túl sok spagettit főzött. A maradékból nagyszerű és gyors étel készíthető. Üssük fel a tojást, és ízesítsük sóval és borssal. Reszeljük le a parmezánt, és keverjük el a tojással. Keverjük hozzá az általunk kiválasztott hozzávalókat apróra vágva, pl. sonkát, mozzarellát, bazsalikomot. Adjuk a spagettit is a tojásos masszához, és keverjük el benne.
- 2Hevítsük fel a olajat egy nagyobb serpenyőben. Öntsük bele a spagettis, tojásos keveréket, és oszlassuk el egyenletesen. Süssük át mindkét oldalát ropogósra. Végül negyedeljük el, és tálaljuk paradicsomszósszal.
- TMi a "Pikáns paradicsomszósszal" szeretjük legjobban!
Hozzászólások (0):
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Még nem írtak hozzászólást