Keri Kitchen receptje!
Rozmaringos céklasaláta, vele sült répával és fokhagymával
123
szint
60
perc
4
fő
BEVÁSÁRLÓ LISTÁHOZ ADOM
Hozzávalók:
- 2 csipet só
- 400 g sárgarépa
- 3 ág rozmaring
- 2 ek. olíva olaj
- 2 fej fokhagyma
- 100 g feta sajt
- 2 csipet fehér bors
- 800 g cékla
- 1A céklát és a répát megtisztítjuk, a céklát kockákra, a répákat hosszanti irányban félbe vágjuk. A fokhagymát szintén előkészítjük a sütéshez: meghámozzuk és vízszintesen kettévágjuk úgy, hogy egyben maradjanak a gerezdek.
- 2Egy hőálló tálba helyezzük a zöldségeket, meglocsoljuk az olívaolajjal, sózzuk, borsozzuk és hozzáadjuk a rozmaringot.
- 3180 fokra előmelegített sütőbe tesszük és fólia alatt, kb. 45-50 perc alatt készre sütjük.
- 4A rozmaring szálakat eltávolítjuk, tálaláskor megszórjuk a feta sajttal. Előételként, vagy sültek mellé kínáljuk.
- TTekintsd meg további ételfotóimat!
Hozzászólások (0):
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Még nem írtak hozzászólást