BEVÁSÁRLÓ LISTÁHOZ ADOM
Hozzávalók:
- 400 g csuszatészta
- 300 g juhtúró
- 100 g füstölt szalonna
- 1 csok kapor
- 2 dl tejföl
- só
Allergének:
áttekitése
- 1Az apró kockára vágott szalonnát egy serpenyőben közepes lángon kiolvasztjuk, majd addig pirítjuk, amíg aranybarna “töpörtyű” nem lesz.
- 2A tésztát sós vízben kifőzzük, leszűrjük, hideg vízzel leöblítjük és a kisütött füstölt szalonna zsírján átforgatjuk. Rámorzsoljuk a túrót, majd egy jénai tálba tesszük és 180 fokos, előmelegített sütőben megsütjük. (addig sütjük míg a tészta a tetején pirult nem lesz)
- 3Tálaláskor a csuszát ízesítsük a kapros tejföllel, és szórjuk meg szalonna töpörtyűvel.
- TTekintsd meg további ételfotóimat!
Hozzászólások (0):
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Még nem írtak hozzászólást