BEVÁSÁRLÓ LISTÁHOZ ADOM
Hozzávalók:
alap
- 250 g Csicseriborsó Konzerv
- 3 ek. tahini
- 3 ek. citromlé
- 3 gerezd fokhagyma
- só
- bors
- 1 dl olívaolaj
opcionális
- római kömény
- pirospaprika
- füstölt paprika
- friss petrezselyem
- 1A csicseriborsót tegyük hideg vízbe és dörzsöljük át, hogy a legtöbb héját el tudjuk távolítani, majd késes aprítóban addig mixeljük, amíg már nincsenek benne nagyobb darabok.
- 2Adjuk hozzá az összes hozzávalót, először a citromlevet és tahinit, majd a fokhagymát, kb. fél teáskanál sót, legvégül ízlés szerint borsot és olíva olajat. Addig turmixoljuk, amíg teljesen krémes nem lesz. Kóstoljuk és tegyünk még hozzá citromlevet, tahinit vagy sót, ha szükségesnek érezzük.
- 3Ha kész, füstízű pirospaprikával, egész csicseriborsóval, olívaolajjal és petrezselyemzölddel díszíthetjük.
- TTekintsd meg további ételfotóimat!
Hozzászólások (0):
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Még nem írtak hozzászólást