BEVÁSÁRLÓ LISTÁHOZ ADOM
Hozzávalók:
- 1 l tej
- 10 db tojás
- 6 ek. cukor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 1 csipet só
Allergének:
áttekitése
- 1A tejet a sóval felforraljuk. A tojásokat a cukorral habverő vagy kézi mixer segítségével alaposan elkeverjük. Amikor a tej felforrt, beleöntjük a tojásos keveréket. Lassú tűzőn folyamatosan kevergetve, addig főzzük, amíg a tojások túrószerűen össze nem állnak, a tejsavó kicsapódik a tetején.
- 2Ezt követően beleszedjük egy szűrőbe fektetett textildarabba. Hagyjuk pár percet csurogni, hűlni. Összecsavarjuk a széleit, és jó alaposan kipréseljük belőle a felesleges folyadékot. Pár órára hűvös helyre akasztva kicsepegtetjük belőle a tejsavót. Ha lecsepegett, hűtőbe tesszük tálalásig.
- TTekintsd meg további ételfotóimat!
Hozzászólások (0):
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Még nem írtak hozzászólást