Keri Kitchen receptje!
Avokádókrémes pirítós kakukkfüves pirított barna gombával
123
szint
30
perc
1
fő
BEVÁSÁRLÓ LISTÁHOZ ADOM
Hozzávalók:
gomba
- 200 g szeletelt barna gomba
- 3 ek. extra szűz olívaolaj
- 2 gerezd fokhagyma
- só
- bors
- 1 csipet kakukkfű
avokádókrém
- 2 Piritós Kenyer
- 1 db avokádó
- só
- bors
- 0.5 db lime leve
- 1Melegítsük fel a serpenyőt és forró olajban 1 percig pirítsuk meg a zúzott fokhagymát, majd adjuk hozzá a szeletelt gombát. Fedjük le a serpenyőt és hagyjuk sülni 1-3 percig, míg meg nem puhul a gomba. Adjuk hozzá a sót és borsot ízlés szerint, majd párologtassuk el a felesleges vizet, a végén ízesítsük a kakukkfűvel.
- 2Készítsük el a pirítósokat és az avokádót. Egy villa segítségével törjük össze az avokádót, úgy, hogy kenhető legyen. Fűszerezzük ízlés szerint sóval, borssal és a lime levével.
- 3Kenjük meg a pirított kenyeret az avokádó krémmel, tegyük a tetejére a pirított gombát.
- TExtraként süthetünk rá tükörtojást.
Tekintsd meg további ételfotóimat!
Hozzászólások (0):
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Még nem írtak hozzászólást