BEVÁSÁRLÓ LISTÁHOZ ADOM
Hozzávalók:
saláta
- 6 szelet bacon
- 1 db Piros alma
- 1 db körte
- 3 ek. dió
- 1 marék rukkola
- 1 marék madársaláta
dresszing
- 1 ek. méz
- só
- bors
- 30 ml olívaolaj
- 30 ml almalé
- 1 csipet chili pehely
Allergének:
áttekitése
- 1A bacont száraz serpenyőbe rakjuk, magasabb hőfokon ropogósra pirítjuk, papírtörlőre szedjük, lecsepegtetjük és hagyjuk kihűlni.
- 2A körtét és az almát félbevágjuk, kiszedjük a magházaikat, és felszeleteljük.
- 3A diót egy száraz serpenyőben megpirítjuk, majd durvára vágjuk.
- 4A rukkolát és a madársalátát egy tálba rakjuk, rátesszük az alma és körteszeletek, valamint a diót és a kihűlt, kisebb darabokra tört bacon.
- 5A dresszinghez a hozzávalókat egy kis tálban alaposan összekeverjük, majd a salátára öntjük.
- TTekintsd meg további ételfotóimat!
Hozzászólások (0):
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Még nem írtak hozzászólást