BEVÁSÁRLÓ LISTÁHOZ ADOM
Hozzávalók:
- 4 db alma
- 1 db citrom leve
- 2 db tojás
- 200 g túró
- 6 ek. cukor
- 2 ek. rum
- 1 csipet só
- 1 ek. vaj
Allergének:
áttekitése
- 1Az almákat meghámozzuk, vékony cikkekre vágjuk, meglocsoljuk a citromlével, hogy ne barnuljon meg.
- 2Az áttört túrót összekeverjük a tojássárgával, a cukorral és a rummal. A tojásfehérjét egy csipet sóval felverjük, majd óvatosan beleforgatjuk a túrós krémbe.
- 3Egy hőálló tálat vagy kis tálkákat vajjal kikenünk, az alma felét belehalmozzuk. Rásimítjuk a túrókrémet, majd beborítjuk a maradék almával.
- 4180 fokra előmelegített sütőben addig sütjük, míg az alma szeletek teteje pirulni kezd.
- TTekintsd meg további ételfotóimat!
Hozzászólások (0):
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Még nem írtak hozzászólást