BEVÁSÁRLÓ LISTÁHOZ ADOM
Hozzávalók:
- 1 kg krumpli
- 300 g liszt
- 1 tk. zsír
- só
- 1 kg savanyú káposzta
Allergének:
áttekitése
- 1A káposztát - ha nagyon savanyú - átmossuk, kevés olajon megdinszteljük.
- 2A krumplit meghámozzuk, felkockázzuk, sós vízben puhára főzzük, leszűrjük, krumplinyomón áttörjük, majd hozzá keverjük a zsírt, sóval ízesítjük és hagyjuk teljesen kihűlni.
- 3Hűlés után a liszttel összedolgozzuk, 4 egyenlő cipóra osztjuk, mindegyiket kinyitjuk, majd az elkészült káposztával megtöltjük és a hosszabb oldalánál kezdve feltekerjük.
- 4Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, a tetejét olajjal megkenjük és 200 fokra előmelegített sütőben aranybarnára sütjük.
- TTekintsd meg további ételfotóimat!
Hozzászólások (0):
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Még nem írtak hozzászólást