BEVÁSÁRLÓ LISTÁHOZ ADOM
Hozzávalók:
sült sárgarépa
- 6 db sárgarépa
- 4 ek. olíva olaj
- fokhagyma
- rozmaring
- kakukkfű
- oregánó
- bazsalikom
- só
- bors
humusz
- 1 db Csicseriborsó Konzerv
- 2 ek. olíva olaj
- 0.5 db citrom leve
- füstölt fűszerpaprika
- só
- bors
- 1A megtisztított sárgarépát (nem muszáj a héját levágni, ha zsenge a répa) daraboljuk fel tetszőleges méretű hasábokra.
- 2A répákat helyezzük sütőpapírral bélelt tepsibe. A fűszereket keverjük össze az olívaolajjal öntsük a répákra, kicsit forgassuk át, majd tegyük a 180 fokos sütőbe 25-35 percre.
- 3A humusz hozzávalóit robotgéppel pürésítsük.
- TTekintsd meg további ételfotóimat!
Hozzászólások (0):
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Még nem írtak hozzászólást