BEVÁSÁRLÓ LISTÁHOZ ADOM
Hozzávalók:
- 600 g csirkemáj
- 5 dl tej
- 2 gerezd fokhagyma
- őrölt fekete bors
- 1 tk. majoránna
- 1 tk. őrölt rozmaring
- 200 g Szeletelt Bacon
- 200 g aszalt szilva
- só
- saslik pálca
Allergének:
áttekitése
- 1A csirkemájat hártyázzuk le. A tejet mérjük keverőtálba, adjuk hozzá a megroppantott fokhagyma gerezdeket, borsot, majoránnát, rozmaringot, kevés sót. A májat áztassuk a tejbe néhány órára, vagy akár egész éjszakára.
- 2Az áztatás után tegyük szűrőbe, hogy jól lecsöpögjön majd itassuk fel a felesleges tejet róla papírtörlővel. A májhoz illesszünk szorosan aszalt szilvát, tekerjük körbe baconnel, majd szúrjuk fel őket saslik pálcára.
- 3A baconnel körbetekert májakat fektessük sütőpapírral bélelt tepsire, és 180 fokosra előmelegített sütőben 30 percig süssük, félidőben megforgatjuk.
- TTekintsd meg további ételfotóimat!
Hozzászólások (0):
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Még nem írtak hozzászólást