BEVÁSÁRLÓ LISTÁHOZ ADOM
Hozzávalók:
leves
- 600 g édesburgonya
- 1 nagyobb sárgarépa
- 1 fej vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 2 ág rozmaring
- őrölt bors
- 2 l hús alaplé
sajtropogós
- 10 dkg trappista sajt
- olívaolaj
tálaláshoz
- snidling
- gránátalma
- 1A zöldségeket megtisztítjuk. Az édesburgonyát és a sárgarépát feldaraboljuk, hozzáadjuk a fokhagymát, a negyedelt vöröshagymát, és felöntjük az alaplével.
- 2Sózzuk, borsozzuk, beletesszük a rozmaringot, a hozzávalókat puhára főzzük.
- 3A rozmaringágat eltávolítjuk, a levest botmixerrel krémesítjük.
- 4Közben a sajtot lereszeljük, apró gombócokat gyúrunk belőle, és serpenyőben, kevés olívaolajon ropogósra sütjük mindkét oldalát.
- 5Tálaláskor a levest gránátalmamaggal és aprított snidlinggel szórjuk meg, sajtropogóst kínálunk mellé.
- TTekintsd meg további ételfotóimat!
Hozzászólások (0):
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Még nem írtak hozzászólást