BEVÁSÁRLÓ LISTÁHOZ ADOM
Hozzávalók:
túrókrém
- 2 csomag piskótatallér
- 500 g Rögös Túró
- 300 ml habtejszín
- 40 g cukor
- 8 g vaníliás cukor
- 3 db tojás M
- 40 g vaníliás pudingpor
glazúr
- 100 g étcsokoládé
- 100 ml habtejszín
- piskótatallér
- 120 cm átmérőjű tortaforma aljába helyezzük a piskótatallérokat, úgy hogy a csokoládés része legyen felül.
- 2Elkészítjük a túrókrémet. A túrót krumplinyomóval átnyomkodjuk, majd hozzáadjuk a kétféle cukrot a pudingot és a tejszínt. Robotgép segítségével összedolgozzuk, majd hozzáadjuk a tojásokat is, amit szintén elkeverünk.
- 3A krémet óvatosan ráöntjük a piskótatallérra, majd 180 fokos előmelegített sütőben 45 percig sütjük.
- 4Míg sül a tortánk, elkészítjük a glazúrt. A csokoládét daraboljuk fel, öntsük hozzá a tejszínt, majd mikrohullámú sütőben melegítsük fel (ez kb 2 perc, de 30 másodpercenként keverjük meg!) és addig keverjük míg szép fényes, egynemű csokoládékrémet nem kapunk!
- 5Ha a torta megsült, a glazúrt öntsük a tetejére, oszlassuk el egyenletesen, majd ha kihűlt tegyük hűtőbe legalább 1 órára! Ízlés szerint díszítsük a maradék piskótatallérral.
- TTekintsd meg további ételfotóimat!
Hozzászólások (0):
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Még nem írtak hozzászólást