BEVÁSÁRLÓ LISTÁHOZ ADOM
Hozzávalók:
- 5 db csemegekukorica
- 50 g teavaj
- 2 gerezd fokhagyma
- só
- bors
- chili pehely
- 50 g Reszelt Parmezán
- 0.5 db lime
- 0.5 csok petrezselyemzöld
- 0.5 csok kapor
Allergének:
áttekitése
- 1Szedjük le a leveleket a kukoricáról vagy egyszerűen hajtsuk le és kössük össze.
- 2Melegítsünk vajat, nyomjuk bele az 1-2 gerezd fokhagymát, majd kenjük be a kukoricát a fokhagymás vajjal. A grillre téve ügyeljünk rá, hogy a levelek ne égjenek meg.
- 3Forgatás közben meg lehet szórni sóból, borsból és chili pehelyből készült keverékkel ízlés szerint. Mikor már kezd szépen pirulni, szórjuk rá a reszelt parmezánt. Tálalhatjuk aprított petrezselyemmel és kaporral megszórva, limelével megöntözve.
- TTekintsd meg további ételfotóimat!
Hozzászólások (0):
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Még nem írtak hozzászólást