BEVÁSÁRLÓ LISTÁHOZ ADOM
Hozzávalók:
- 0.5 kg Gnocchi
- 1 kg zöld spárga
- 0.5 kg garnéla rák
- 5 ek. pesto
- 0.5 db citrom leve
- 0.5 db citrom reszelt héja
- 1 ek. vaj
- só
- bors
- 3 gerezd fokhagyma
Allergének:
áttekitése
- 1A gnocchi-t enyhén sós vízben főzzük meg, majd szűrjük le, a vajon kicsit pirítsuk meg.
- 2A spárga fás részét törjük le, enyhén sós lobogó vízben 2-3 percig főzzük majd, tegyük jeges vízbe. Ez követően vágjuk kisebb darabokra.
- 3A rákot ha szükséges tisztítsuk meg. Olívaolajon a szeletekre vágott fokhagymát pirítsuk meg - de vigyázzunk nehogy megégjen - majd tegyük hozzá a rákot. Sózzuk - borsozzuk és süssük készre, majd a végén locsoljuk meg fél citrom levével.
- 4Nem maradt más hátra, egy tálba tesszük a gnocchi-t, a spárgát. A rákot és a pestot is hozzákeverjük, majd meglocsoljuk még egy kis cirom levével, és megszórjuk a fél citrom reszelt héjával.
- TTekintsd meg további ételfotóimat!
Hozzászólások (0):
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Még nem írtak hozzászólást