BEVÁSÁRLÓ LISTÁHOZ ADOM
Hozzávalók:
salátához
- 1 kg újburgonya
- 5 db keményre főtt tojás
- 2 db zellerszár
- petrezselyemzöld
- metélőhagyma
öntethez
- 4 ek. olívaolaj
- 2 ek. fehér borecet
- 1 ek. mustár
- 1 tk. méz
- só
- fekete bors
Allergének:
áttekitése
- 1Az öntet hozzávalóit összekeverjük, félretesszük.
- 2Az újburgonyát megfőzzük enyhén sós vízben, ne legyen teljesen puha. A tojásokat keményre főzzük, majd hagyjuk kihűlni mindkettőt.
- 3Egy nagyobb tálban összekeverjük az apróra vágott burgonyát és a felszeletelt tojásokat. Hozzáadjuk az apróra vágott zellerszárat, a petrezselyemzöldet és a metélőhagymát, majd a végén az előre elkészített öntettel összekeverjük.
- 4Hűtőszekrényben jól le kell hűteni (akár előző nap elkészítve). A tetejét még tálalás előtt szórjuk meg apróra vágott metélőhagyma szárral!
- TTekintsd meg további ételfotóimat!
Hozzászólások (0):
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Még nem írtak hozzászólást