BEVÁSÁRLÓ LISTÁHOZ ADOM
Hozzávalók:
sütemény alaphoz
- 25 dkg zabkeksz morzsa
- 10 dkg Tejcsokoládé
- 10 dkg vaj
- 7 ek. kókusztej
krémhez
- 4 dl fém dobozos kókuszkrém
- 10 dkg kókuszreszelék
- 10 dkg cukor
- 3 ek. búzadara
tetejére
- 5 dkg étcsokoládé
- 3 ek. kókusztej
Allergének:
áttekitése
- 1A vajat és a csokoládét külön-külön olvaszd fel, és mindkettőt keverd a kekszmorzsához. Ha a massza nagyon száraz, kevés kókusztejet adj hozzá. Nyomkodd a piteformába , és 1 órára tedd hűtőbe.
- 2A kókuszkrémet öntsd lábosba, és kezdd melegíteni. Közben mehet hozzá a cukor, a kókuszreszelék és a dara. Kis lángon addig főzd, amíg be nem sűrűsödik annyira, hogy kevergetés közben már látszik az edény alja.
- 3Az elkészült krémet még melegen kend a kekszes alapra, és további 1-2 órára tedd vissza a hűtőbe.
- 4A étcsokit olvaszd fel, a kókusztejjel hígítsd, és csurgasd a pite tetejére. Még egy picit tedd vissza a hűtőbe, amíg a csokoládé meg nem dermed, és már szeletelheted is.
- TTekintsd meg további ételfotóimat!
Hozzászólások (0):
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Még nem írtak hozzászólást