BEVÁSÁRLÓ LISTÁHOZ ADOM
Hozzávalók:
- 250 g tej 2.8%
- 20 g kristálycukor
- 35 g friss élesztő
- 150 g napraforgó olaj
- 20 g só
- 500 g finomliszt
- 200 g füstölt szárazkolbász
- 1 db tojás
- 100 g reszelt sajt
Allergének:
áttekitése
- 1Tejben elmossuk az élesztőt és a cukrot, hozzákeverjük az olajat, hozzáadjuk a lisztet, a sót és tésztává gyúrjuk. Jól összedolgozzuk.
- 2Rövid kelesztés után vékonyra kinyújtjuk és hosszúkás egyenlő szárú háromszögekre vágjuk. Felkockázott kolbászdarabokat teszünk bele és hosszanti irányába feltekerjük.
- 3Sütőpapírral takart lemezre, kis távolságot tartva feltesszük. Kevert tojással megkenjük, reszelt sajttal szórjuk. Langyos helyen utókelesztjük, majd 180°C-on aranybarnára sütjük.
- TKihűlés után fedve tároljuk!
Hozzászólások (0):
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Még nem írtak hozzászólást