BEVÁSÁRLÓ LISTÁHOZ ADOM
Hozzávalók:
palacsinta tésztához
- 130 g liszt
- 20 g kakaópor
- 1 csipet só
- 1 tk. porcukor
- 3 db tojás
- 300 ml tej
- 100 ml szódavíz
- 20 ml olaj
töltelékhez
- 500 g mascarpone
- 70 g porcukor
- 10 g vaníliás cukor
- 4 presszókávé
- 20 db babapiskóta
szóráshoz
- kakaópor
Allergének:
áttekitése
- 1A palacsinta tészta minden hozzávalóját egy magasabb falú edénybe rakjuk, és botmixerrel alaposan leturmixoljuk. Ha szükséges egy szűrőn átszűrjük, majd teflonserpenyőben pár perc alatt a palacsinták mindkét oldalát megsütjük. (Ha szükséges, egy kevés olajat öntsünk az első pár palacsinta alá, hogy semmiképp se tapadjon le!)
- 2A töltelékhez a mascarponét kihabosítjuk a porcukorral és a vaníliás cukorral, ezzel kenjük meg a kisütött palacsintánkat.
- 3A presszókávékat egy tálba öntjük. 1 krémmel megkent palacsintába 2 db, kávéba áztatott babapiskótát rakunk, és feltekerjük.
- 4Ugyanígy töltsük meg a többi palacsintát is. Szórjuk meg kakaóporral, és tálaljuk.
- TTekintsd meg további ételfotóimat!
Hozzászólások (0):
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Még nem írtak hozzászólást