BEVÁSÁRLÓ LISTÁHOZ ADOM
Hozzávalók:
- 60 dkg sertés darált hús
- 1 db karfiol
- 2 db tojás
- 2 gerezd fokhagyma
- 3 ek. finomliszt
- 4 ek. zsemlemorzsa
- 4 ek. napraforgó olaj
- 1 tk. fűszerpaprika
- só
- bors
Allergének:
áttekitése
- 1A karfiolt rózsáira szedjük, sós vízben megfőzzük, leszűrjük, majd hagyjuk kihűlni.
- 2Egy tálba tesszük a darált húst, hozzáadjuk a karfiolrózsákat, lisztet, zsemlemorzsát, 1 db tojást, zúzott fokhagymát, fűszerpaprikát. Ízlés szerint sózzuk-borsozzuk. Jól összedolgozzuk.
- 3Rúd alakba formázzuk. Olajjal kikent tepsibe fektetjük, 1 db felvert tojással lekenjük, és készre sütjük.
- Tséf tipp: A hús rúd formáját legegyszerűbben folpack fóliával kibélelt, őzgerinc formába töltve érhetjük el.
Hozzászólások (0):
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Még nem írtak hozzászólást