BEVÁSÁRLÓ LISTÁHOZ ADOM
Hozzávalók:
- 800 g zöldborsó
- 50 g vaj
- 1 csok újhagyma
- 1.5 l húsleves alaplé
- 1 csok petrezselyemzöld
- só
- őrölt fekete bors
Allergének:
áttekitése
- 1A hagymát felkarikázzuk (a zöld szárát is) és a vajon megfonnyasztjuk.
- 2Ezután hozzáöntjük a borsót, 1-2 percig pároljuk, majd felöntjük az alaplével (ezt húsleves kockából is előkészíthetjük) sózzuk, borsozzuk.
- 3Mikor már a borsó megpuhult adjuk hozzá a nagyobb darabokra vágott petrezselymet, de ezzel már ne főzzük tovább. Botmixerrel összeturmixoljuk.
- TFagyasztott zöldborsóval is nagyon finom. ;) Az újhagymát helyettesíthetjük vöröshagymával is. Tálaláskor tehetünk rá pirított Bacon szalonnát!
Tekintsd meg további ételfotóimat!
Hozzászólások (1):
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
CsabX
2020.09.27. 15:27
7 éves kisfiam segített a főzésben. Jól szórakoztunk főzés közben, és még a "zöld ételt" is jóízűen megette.