BEVÁSÁRLÓ LISTÁHOZ ADOM
Hozzávalók:
húshoz
- 1 ág brokkoli
- 500 g csirkemell
- 250 g trappista sajt
- só
- őrölt fekete bors
- 2 ek. olaj
besamelhez
- 30 g vaj
- 30 g liszt
- 400 ml tej
- őrölt szerecsendió
- só
- őrölt fekete bors
- 200 g parmezán sajt
Allergének:
áttekitése
- 1A brokkolit rózsáira szedjük, és sós, lobogó vízben 3-4 percig főzzük, majd leszűrjük és hideg jeges vízben kihűtjük.
- 2A besamelhez egy lábasban felolvasztjuk a vajat, megszórjuk a liszttel, elkeverjük, és felöntjük a tejjel. Addig főzzük, amíg be nem sűrűsödik, majd elzárjuk. Sózzuk, borsozzuk, beleteszünk egy kevés szerecsendiót és a parmezánt. Hozzákeverjük a brokkolit.
- 3A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk és egy serpenyőben az olajon oldalanként 2-3 perc alatt, közepes hőmérsékleten megsütjük, ezután egy sütőpapírral kibélelt tepsire rakjuk.
- 4A kisütött húst megpakoljuk a besameles brokkolival, ráreszeljük a trappista sajtot, és 200 fokos előmelegített sütőben 20 perc alatt készre sütjük.
- TTekintsd meg további ételfotóimat!
Hozzászólások (0):
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Még nem írtak hozzászólást