Gyakran ismételt kérdések

Ez az oldal segítségedre lesz abban, hogy jobban eligazítson a weboldalon, illetve az applikációban!
Ha az alábbi felsorolásban nem találod a kérdésedre a választ, akkor írj nekünk a "Kapcsolat" menüponton keresztül, és hamarosan megválaszoljuk!
A bal felső "Bevásárlólista", vagy a "Bevásárlólista létrehozása" gombra klikkelve felugrik egy "Adj nevet a bevásárlólistádnak!" felület. Itt a szöveg beviteli mezőbe írd be a lista nevét és a "Kész" gombra klikkelve már létre is hoztad azt.
A kezdő felületen a lista neve mellett jobb oldalt van 3 pont, amire ráklikkelve a "Szerkesztés" vagy "Törlés" lehetőség közül választhatsz! A Listába lépve, a lista neve mellett ugyan így megtalálod ezt a 3 pontot, amivel ugyan ezt tudod elérni.
1.) A listán belül, a név alatt van egy szürke szöveg beviteli mező, amibe írd be a megvásárolni kívánt termék nevét és nyomd meg a "+" gombot! Amennyiben az adatbázisunkban szereplő terméket írtál bele, akkor az applikáció "Termékkategóriákba" sorolva fogja listába rendezni a terméket. (Tehát a kenyeret a "Pékáru"-hoz, tejet a "Tejosztály" kategóriák alá. Ez nagyban megkönnyíti a dolgod a vásárlás közben.) 2.) Ha szeretnéd átgondolni hogy mire is lehet szükséged a háztartásodban, akkor segítségül lépj be a listádon belül a piros "TERMÉKEK" gombbal a Termékkategóriák felsorolásba, ahol kipipálhatod a megvásárolni kívánt tételeket. A kipipálással azonnal a listádba kerülnek a termékek. Az applikáció "Termékkategóriákba" sorolva fogja listába rendezni a terméket, ami nagyban megkönnyíti a dolgod a vásárlás közben. (Tehát a kenyeret a "Pékáru"-hoz, tejet a "Tejosztály" kategória alá fogja rendezni.)
Minden tétel sorában, jobb oldalt van egy "ADATOK KITÖLTÉSE" opció, amibe belelépve egy szerkesztő felületre léphetünk. Ott tudjuk részletezni az adott termékhez tartozó "Márkát", "Mennyiséget", "Mértékegységet", esetleg "Árakat" is. Bővebb "Megjegyzést" is írhatunk ide, ami az áttekinthetőség miatt csak ezen a felületen olvasható. Ha megjegyzés tartozik egy termékhez, a tétel neve előtt megjelenő "sárga szövegbuborék" jelzi.
A KATEGÓRIÁK-hoz ÚJ TERMÉK-et is tudsz hozzáadni! Ehhez ki kell választanod azt a kategóriát, ahová be akarod sorolni az általad hozzáadott tételt. Pl.: "ZÖLDSÉGEK" kategóriához szeretnél adni egy az adatbázisunkban nem szereplő zöldséget, akkor lépj a "ZÖLDSÉGEK" kategóriába, jobb alul nyomd meg az "ÚJ TERMÉK" gombot, töltsd ki az adatokat és kész! A te általad hozzáadott termék először csak nálad fog látszani. Ha másoknak is hasznos lehet ez a tétel, azt rövid időn belül képpel kiegészítve beépítjük az adatbázisunkba, hogy más számára is hozzáférhető legyen. Megköszönjük, ha segíted munkánkat!
Minden listán belül, alul megtalálod "MINDEN LÁTSZIK" és "MÉG HIÁNYZIK" gombot. Az alap beállítás szerint a vásárlás közben az összes listában szereplő cikkelemet látod (azaz "MINDEN LÁTSZIK" amit a szeretnél megvásárolni). Vásárlás közben a termék előtt található szürke körbe klikkelve pipálhatod ki a kosaradba helyezett tételeket. Ekkor a szürke kör sárga körré változik, fehér pipával a közepén. A "MÉG HIÁNYZIK" felületre váltásnál csak azokat a tételeket látod, ami még nem került a kosaradba. Ez a nézet nagyban segíti az áttekinthető vásárlást.
A szaggatott vonalban megrajzolt körben százalékos megjelenítésben mutatjuk neked, hogy az adott bevásárlólistában szereplő termékek milyen arányban lettek megvásárolva. Ha minden tételt kipipáltál a vásárlás közben, akkor a szaggatott kör zöld körré változik, fehér pipával a közepén.
Az applikáció "RECEPTKERESŐ" menüpontjában találod a telekonyha.hu weboldalra feltöltött recepteket. Minden recept HOZZÁVALÓI alatt találsz egy széles sárga "BEVÁSÁRLÓLISTÁHOZ ADOM" gombot, amit megnyomva létrehozol egy az adott recept nevével jelölt listát, így nem fogsz kihagyni semmi hozzávalót az ételedből.

Válogass mesterszakácsaink receptjei közül!
Találj rá kedvenc ízeidre mestereink konyhájában! Mestercukrászunk - Séfünk - Háziasszonyunk ételötleteiből meríts ihletet, nyűgözd le családod és barátaid! Bátor fűszer kombinációk vagy régi receptek titkai. Regisztrálj oldalunkra, előtted nem lesznek elrejtve!
irány a szakácsok receptjeihez
Bevásárlólista alkalmazás
Töltsd le alkalmazásunkat és könnyítsd meg mindennapjaid!
A jó tervezés biztos siker. Volt már olyan vásárlásod, ami után csalódottan szembesültél azzal, hogy "MÁR MEGINT ELFELEJTETTEM!..." Ne bajlódj a cetlikkel! Töltsd le BEVÁSÁRLÓLISTA alkalmazásunkat és soha többé nincs elfelejtett tétel! A telefonod mindig nálad van, módosítsd a listád bármikor! Ez lesz a háztartásod leghasznosabb alkalmazása.
Bevásárlólista AndroidBevásárlólista IOS