CSŰR. a bisztró - Egeres tanya - Levelek

CSŰR. a bisztró - Egeres tanya - Levelek

2022. december 09.

A CSŰR. a bisztróba látogatva minden érzékszervünk hatása alá kerül annak a varázslatnak, amit az Egeres Tanya megálmodói és Huszár Tibor séf szenvedélyes munkájukkal, szakértelmükkel és szívükkel adnak a vendégeknek. Élmény felsőfokon.

„Minőségi alapanyagok, rendbontó ízpárosítások, különleges tálalások egy igazán rusztikus és családias helyszínen.”

Levelek község Nyíregyházától keletre fekszik a 41-es számú főút mentén. Tavasszal és nyáron az odavezető út valóságos virágerdő, két oldalán cserjék és fák sokasága, vadrózsa, jázmin bokrok, fenyő, juhar, nyárfák és a vidékre jellemző akácosok között vezet az út. A nyári időszakban a településre érkezők legfőbb célpontja a Leveleki víztározó, aminek kedvelt strandja és profi wakeboard pályája vonzza a turistákat. A hatalmas, 200 hektáros vízfelület túloldala pedig nagyszerű horgászparadicsommá vált a közelmúltban.

Az Egeres Tanya és Csűr bisztró története a tóhoz vezető út mellett kezdődött… A tulajdonos régóta szemezgetett azzal a parasztházzal, ami a szántóföld mellett árválkodott. A kis házikó új gazdájának köszönhette autentikus megújulását, a házhoz tartozó udvar és szántóföld mérete pedig megengedte, hogy - a mai elvárásoknak megfelelően, de a vidékre jellemző népi hagyományokat követve - új vendégházak épülhessenek.

A siker nem maradt el, a vendégek imádták, hogy a város zajától elszigetelve, csendes, nyugodt környezetben, igényes, teljesen új berendezéssel ellátott szobák fogadják őket. A kisebb-nagyobb baráti összejövetelek, és családi találkozók 2021-től már az Egeres tanya új közösségi terében, a Csűrben tölthették el varázslatos környezetben szabadidejüket.

A pozitív visszajelzések egyfajta generátorként hatottak a tulajdonosokra, szenvedélyük lett a minőségi vendéglátás. Idillikus, vidéki környezetben, változatos kikapcsolódási lehetőségek: medence, szauna, jacuzzi, teniszpálya, és egy stílusos közösségi tér „A CSŰR”.