Vásárolj kedvezményesen! Készítsd el és oszd meg kedvenc receptjeid! Csatlakozz most! Már tag vagy? Jelentkezz be!
 

Barna pác




Feltöltötte: ,






Elkészítési idő:

perc
Mennyi adag:

4 fő
Árkategória:

olcsó
Elkészítési nehézség:
Hozzávalók:
- 5 evőkanál ketchup
- 5 evőkanál méz
- 3 evőkanál szójaszósz
Elkészítés:
A húsokat egy éjszakán át hagyd állni a pácban. Körülbelül 8 szelet húshoz elegendő.
Főzz olcsón
Tejes-zöldséges rizsleves
Vékony rántást készítünk, vagyis kevés olajat forrósítunk elkeverjük benne a lisztet, majd a tűzről levéve kevés pirospaprikát adunk hozzá és v...
Zabpelyhes karfiol
A karfiolt rózsáira szedjük, megmossuk, sós vízben puhára főzzük, majd leszűrjük. Lisztbe, tojásba majd a natúr zabpehelybe forgatjuk, és végül...
Csirkehúsleves
A csirkeszárnyakat áttisztítom, a többi húst átmosom. Hideg sós vízben lassú lángon felteszem főzni, szemes borssal, egészben hagyott vöröshagymá...
Copyright © 2012 - 2017 Telekonyha.hu | Használati feltételek | Általános Üzleti Feltételek | Ajánlott böngésző: Firefox 3.5+