Vásárolj kedvezményesen! Készítsd el és oszd meg kedvenc receptjeid! Csatlakozz most! Már tag vagy? Jelentkezz be!
 

Kagyló nyárson




Feltöltötte: ,






Elkészítési idő:

perc
Mennyi adag:

4-6 fő
Árkategória:

drága
Elkészítési nehézség:
Hozzávalók:
- 20 dkg vékonyra szeletelt szalonna
-
- 50-60 dkg kagylókonzerv
Elkészítés:
Jól lecsepegtetjük a kagylót, borsozzuk. Nagyságuk szerint 1-2 kagylót szalonnába göngyöljük, vékony nyársra húzzuk, parázs fölött sütjük. (Ha grillezőt használunk, egyenként a rostra tehetjük a kagylókat, de előzőleg hústűvel szúrjuk át a szalonnás kagylókat.) 10-12 percig sütjük. Friss salátával vagy tartárral fogyasztjuk.
Főzz olcsón
Pudingos keksz
A tejet a kristálycukorral a vaníliacukorral és a pudingporral csomómentesre keverjük, majd tűz fölött, folyamatos kevergetés mellett besűrűsítjük...
ŐSZIBARACK SORBET
A puha, érett őszibarackokat szőrszitán áttörjük, kiegészítjük 1/2 liter hideg vízzel, hozzákeverjük a porcukrot, a citrom levét, majd átszűrjü...
Citromos maci torta
A tejfölt elkeverjük a porcukorral és a vanília cukorral, majd belereszeljük a két citrom héját és hozzáadjuk az egyik citrom levét. A tejszínt habb...
Copyright © 2012 - 2017 Telekonyha.hu | Használati feltételek | Általános Üzleti Feltételek | Ajánlott böngésző: Firefox 3.5+