Vásárolj kedvezményesen! Készítsd el és oszd meg kedvenc receptjeid! Csatlakozz most! Már tag vagy? Jelentkezz be!
 

Halfilé narancsmártásban




Feltöltötte: ,






Elkészítési idő:

perc
Mennyi adag:

4 fő
Árkategória:

közepes
Elkészítési nehézség:
Hozzávalók:
- 2 db narancs
- 2 ek olaj
- 1 dl tejszín
- 1 kk szardellapaszta
- 60 dkg halfilé
- 2 ek liszt
- bors
- 1 csokor petrezselyemzöld
Elkészítés:
A halfilét szeletekre vágjuk, megsózzuk, borsozzuk, lisztbe mártjuk. Forró olajban mindkét oldalukat megsütjük, majd a serpenyőből kiszedve melegen tartjuk. A hal helyére öntjük a narancsok kifacsart levét és a tejszínt, kevés reszelt narancshéjat és a petrezselymet. Végül belekeverjük a szardellapasztát. Jól összeforraljuk, majd a halszeleteket belerakjuk és átforrósítjuk. Párolt rizzsel tálaljuk.
Főzz olcsón
Pikáns tormás sonkatekercs
A sajtkrémet a vajjal keverd habosra, majd add hozzá a majonézt, a mustárt és a tormát is. Ízlésed szerint fűszerezd sóval, borssal a masszát, majd...
Étcsokis muffin
A sütőt melegítsük elő 200 fokra. Egy lábasban olvasszuk fel a vajat, a csokoládét és a cukrot. Adjuk hozzá a tejet és a tejfölt, majd amikor elhű...
Gombás krokett
Felforralunk 8 dl vizet egy mokkáskanál sóval és apránként beleszórjuk a darát, majd állandó keverés mellett 3-4 percig főzzük alacsony lángon. Am...
Copyright © 2012 - 2017 Telekonyha.hu | Használati feltételek | Általános Üzleti Feltételek | Ajánlott böngésző: Firefox 3.5+