Vásárolj kedvezményesen! Készítsd el és oszd meg kedvenc receptjeid! Csatlakozz most! Már tag vagy? Jelentkezz be!
 

Szardellás gomba




Feltöltötte: ,






Elkészítési idő:

perc
Mennyi adag:

4 fő
Árkategória:

közepes
Elkészítési nehézség:
Hozzávalók:
- 40 dkg apró szemű gomba
- 1 mokkáskanál törött fekete bors
- 1 evőkanál szardellapaszta
- 1 csokor zöldpetrezselyem
- 1 dl tejföl
- 1 mokkáskanál borsosmenta
- 5 dkg vaj
- 2 gerezd fokhagyma
- 4 db kemény paradicsom
Elkészítés:
A vajat megmelegítjük, rádobjuk a megtisztított gombát, a finomra vagdalt zöldpetrezselymet, megborsozzuk, beletesszük a borsosmentát, és fedő alatt saját levében puhára pároljuk. Ha zsírjára sült, hozzákeverjük a szardellapasztát, a megtisztított, szétzúzott fokhagymát és a lehéjazott, karikákra szeletelt paradicsomot. Egy-két percig együtt pirítjuk, végül ráöntjük a tejszínt és a tejfölt, majd jól összeforralva burgonyagombóccal vagy spagettival kínáljuk.
Főzz olcsón
Házi abált szalonna
A szalonnát feltesszük főni a delikátos fokhagymás vízben, és addig főzzük amíg a szalonna egészen puha nem lesz. Ezt követően kiemeljük a vízbő...
Hájas pogácsa
A tej felét a cukorral elkeverem,belemorzsolom az élesztőt.A lisztet a hájjal eldörzsölöm,hozzá adom a felfutott élesztőt,a tojás sárgáját,sót,a...
Kínai pác
Az összetevőket keverd össze, és hagyd benne állni a húsokat...
Copyright © 2012 - 2017 Telekonyha.hu | Használati feltételek | Általános Üzleti Feltételek | Ajánlott böngésző: Firefox 3.5+