Vásárolj kedvezményesen! Készítsd el és oszd meg kedvenc receptjeid! Csatlakozz most! Már tag vagy? Jelentkezz be!
 

Babcsuszpájz




Feltöltötte: ,






Elkészítési idő:

perc
Mennyi adag:

4 fő
Árkategória:

olcsó
Elkészítési nehézség:
Hozzávalók:
- 1 fej hagyma
- 1 kanál zsír
- 1 kanál paprika
- 2 gerezd fokhagyma
- 20 dkg fehérbab
-
Elkészítés:
Sós vízben puhára főzöm a babot és a fokhagymát, majd leszűröm. A zsíron megfonnyasztom az apróra vágott hagymát, megszórom a liszttel, majd a paprikával, felengedem 2-3 deci főzőlével, ráteszem a babot és a fokhagymát, kissé összerottyantom, majd áttöröm.
Főzz olcsón
Tejszínes eperkrémleves
Az epret megtisztítjuk, jól megmossuk, majd az összes hozzávalóval együtt habosra turmixoljuk. Lehűtve eperdarabokkal, és tejszínhabbal tálaljuk...
Cseh knédli
A lisztet egy tálba átszitáljuk, közepébe mélyedést készítünk, amelybe belemorzsoljuk az élesztőt, valamint ráöntünk egy kis langyos tejet. A...
Csirkemáj rizottó
A vöröshagymát apró kockákra vágjuk, olajon lepirítjuk, majd hozzáadjuk a megtisztított és kockákra vágott csirkemájat. Jól átforgatjuk, meghintj...
Copyright © 2012 - 2017 Telekonyha.hu | Használati feltételek | Általános Üzleti Feltételek | Ajánlott böngésző: Firefox 3.5+