Vásárolj kedvezményesen! Készítsd el és oszd meg kedvenc receptjeid! Csatlakozz most! Már tag vagy? Jelentkezz be!
 

Bajai halászlé 1.




Feltöltötte: ,






Elkészítési idő:

perc
Mennyi adag:

4 fő
Árkategória:

közepes
Elkészítési nehézség:
Hozzávalók:
- 2 vagy 3 db cseresznyepaprika
- 1 kg ponty
- 15 dkg hagyma
- 10 dkg paradicsom
- 5 dkg házi paprika
- 5 dkg zöldpaprika
- 2 dkg
Elkészítés:
A pontyot megtisztítom, fejét, farkát levágom, törzsét felszeletelem, és sűrűn beirdalom, késpengével lepattintom a keserűfogát. A hagymát apróra vágom, 3 liter vízbe felteszem főni a hallal együtt. Mikor kiforrta a habját, beleteszem a sót és a paprikát, a paradicsomot és a paprikát, valamint a cseresznyepaprikát. Erős tűzön egyórai forrást követően kifőtt és leöblített gyufatésztára tálalom a levet, majd ezt követően a halszeleteket fogyasztjuk el.
Főzz olcsón
Tejszínes brokolikrém leves
A vajat megolvasztjuk, majd az apróra vágott vöröshagymát üvegesre pirítjuk rajta. Beletesszük a rózsákra szedett, megmosott brokkolit, és felengedj...
Krumplis pogácsa
A krumplit kockákra vágva sós vízben megfőzöm, összetöröm. Az élesztőt a tejben, kevés cukorral felfuttatom, majd összegyúrom a többi hozzávaló...
Tejbegríz kehely
A tejet a cukorral, vanília cukorral és a vajjal felmelegítjük, majd belekavarjuk a búzadarát és közepes tűzön, kevergetve készre főzzük. A tűzrő...
Copyright © 2012 - 2017 Telekonyha.hu | Használati feltételek | Általános Üzleti Feltételek | Ajánlott böngésző: Firefox 3.5+