Vásárolj kedvezményesen! Készítsd el és oszd meg kedvenc receptjeid! Csatlakozz most! Már tag vagy? Jelentkezz be!
 

Édesanyám lecsója




Feltöltötte: ,






Elkészítési idő:

perc
Mennyi adag:

4 fő
Árkategória:

olcsó
Elkészítési nehézség:
Hozzávalók:
- 1,5 kg zöldpaprika
- 3 fej nagy hagyma
- 2 ek pirospaprika
- 15 dkg húsos szalonna
- 30 dkg paradicsom
- 2 szem krumpli
Elkészítés:
A kertben található mindenféle paprikát kicsumázom, karikákra vágom, a paradicsomokat nyolcadolom, a krumplit meghámozom és felkarikázom. A szeletelt szalonnákat kiolvasztom, az apróra vágott hagymát aranysárgára pirítom rajta. Megszórom pirospaprikával, majd ráteszem a paprikát és a paradicsomot, illetve a krumplit. Sózom, majd fedő alatt puhára párolom. Puha kenyérrel tálalom.
Főzz olcsón
Sonkás brokkolileves
A brokkolit kis rózsáira szedem,a gépsonkát vékony csíkokra metélem.A felforrósított olajon 2 percig párolom a brokkolit,megsózom,bő 1 liter vîzzel...
Töltött bundás kenyér
A tojásokat feltörjük, ételízesítőt, kevés borsot adunk hozzá, illetve tojásonként egy evőkanál tejet. A kenyerekből szendvicset készítünk úgy...
Fokhagymás sárgaborsókrém leves
A sárgaborsót megmossuk, majd sós, ételízesítős vízben félig puhára főzzük. A vízbe teszünk három gerezd fokhagymát, amitől még pikánsabb í...
Copyright © 2012 - 2017 Telekonyha.hu | Használati feltételek | Általános Üzleti Feltételek | Ajánlott böngésző: Firefox 3.5+