Vásárolj kedvezményesen! Készítsd el és oszd meg kedvenc receptjeid! Csatlakozz most! Már tag vagy? Jelentkezz be!
 

SVÁJCI SERTÉSRAGU




Feltöltötte: ,






Elkészítési idő:

perc
Mennyi adag:

4 fő
Árkategória:

olcsó
Elkészítési nehézség:
Hozzávalók:
- 1 fej hagyma
- 1 evőkanál paradicsompüré
- 1 mokkáskanál kapribogyó
- bors
- petrezselyem
- 1,5 dl tejföl
- 1 evőkanál liszt
- 1 db ecetes uborka
- 1 gerezd fokhagyma
- köménymag
- 6 dkg zsír
-
- 60 dkg lapocka
- 1 evőkanál ecet
Elkészítés:
Forró zsírban megpirítjuk a kockára vágott húst, hozzáadjuk, és üvegesre pirítjuk a finomra vágott hagymát. Vízzel felengedjük, paradicsompürével, sóval, köménnyel és a szétnyomott fokhagymával fűszerezzük, s lefödve puhára pároljuk. Amikor megpuhult, ecettel, borssal ízesítjük, hozzáadjuk a liszttel elkevert tejfölt, a finomra vágott kapribogyót, az apróra vágott ecetes uborkát és a finomra aprított petrezselymet, s néhány percig összefőzzük. Sós burgonyát, párolt rizst vagy spagettit ajánlunk köretnek.
Főzz olcsón
Cseh knédli
A lisztet egy tálba átszitáljuk, közepébe mélyedést készítünk, amelybe belemorzsoljuk az élesztőt, valamint ráöntünk egy kis langyos tejet. A...
Csirke fűszerkeverék
A szárított leveleket kávédarálón megdaráljuk. A fokhagymát viszont mindig frissen keverjük a darált fűszerekhez. Egy-egy teáskanálnyi...
Tejszínes brokolikrém leves
A vajat megolvasztjuk, majd az apróra vágott vöröshagymát üvegesre pirítjuk rajta. Beletesszük a rózsákra szedett, megmosott brokkolit, és felengedj...
Copyright © 2012 - 2017 Telekonyha.hu | Használati feltételek | Általános Üzleti Feltételek | Ajánlott böngésző: Firefox 3.5+