Vásárolj kedvezményesen! Készítsd el és oszd meg kedvenc receptjeid! Csatlakozz most! Már tag vagy? Jelentkezz be!
 

ŐSZIBARACK SORBET




Feltöltötte: ,






Elkészítési idő:

perc
Mennyi adag:

4 fő
Árkategória:

olcsó
Elkészítési nehézség:
Hozzávalók:
- 40 dkg őszibarack
- 20 dkg porcukor
- 1 db citrom
- 1 db tojásfehérje
- 5 dl víz
Elkészítés:
A puha, érett őszibarackokat szőrszitán áttörjük, kiegészítjük 1/2 liter hideg vízzel, hozzákeverjük a porcukrot, a citrom levét, majd átszűrjük. Fagyasztás közben egy tojásfehérjét teszünk hozzá, és így fagyasztjuk készre. (Felszolgálása: pezsgőspohárba elosztjuk a fagylaltot, és felöntjük a hideg pezsgővel a vendég előtt. Ez az étkezés záró-búcsú itala.)
Főzz olcsón
Copyright © 2012 - 2017 Telekonyha.hu | Használati feltételek | Általános Üzleti Feltételek | Ajánlott böngésző: Firefox 3.5+