Vásárolj kedvezményesen! Készítsd el és oszd meg kedvenc receptjeid! Csatlakozz most! Már tag vagy? Jelentkezz be!
 

SPÁRGA MAGYAROSAN




Feltöltötte: ,






Elkészítési idő:

perc
Mennyi adag:

4 fő
Árkategória:

olcsó
Elkészítési nehézség:
Hozzávalók:
- 2 db tojássárgája
- 5 dkg zsemlemorzsa
- 1 mokkáskanál
- 1,5 kg spárga
- 5 dl tejföl
Elkészítés:
A spárgát megtisztítjuk, 4 csoportra osztjuk, ezeket külön - külön összekötjük, és forró, sós-cukros vízben puhára főzzük. Utána ruhán leszárítjuk, és tűzálló edénybe rakjuk. A tejfölt sóval, cukorral, liszttel és tojássárgájával összekeverjük, a spárgára öntjük. zsemlemorzsával meghintjük, és néhány darabka vajat rátéve, sütőben megpirítjuk. Forrón tálaljuk.
Főzz olcsón
Tejszínes zsenge zöldbableves
A zöldbabot megtisztítjuk, és kb. egy cm-es darabokra vágjuk. Sós vízben feltesszük főni, a vízbe beletesszük a babérlevelet és a babot puhára fő...
Gersli leves
A gerslit megmossuk, a hagymát felkockázzuk és kevés olajon üvegesre pirítjuk és felöntjük a vízzel. Beletesszük a gerslit és a feldarabolt füstö...
Paprikás-mustáros pác
Keverd össze a hozzávalókat, majd ezt kend rá a húsra, és hagyd egy kicsit állni, mielőtt kisütöd...
Copyright © 2012 - 2017 Telekonyha.hu | Használati feltételek | Általános Üzleti Feltételek | Ajánlott böngésző: Firefox 3.5+