Vásárolj kedvezményesen! Készítsd el és oszd meg kedvenc receptjeid! Csatlakozz most! Már tag vagy? Jelentkezz be!
 

Kolbászkrém




Feltöltötte: ,






Elkészítési idő:

perc
Mennyi adag:

4-6 fő
Árkategória:

olcsó
Elkészítési nehézség:
Hozzávalók:
- 25 dkg füstölt kolbász
- 5 dkg vaj
- 1 vagy 2 evőkanál tejföl
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 teáskanál mustár
Elkészítés:
A lebőrözött kolbászt kétszer átdaráljuk, majd habosra keverjük a vajjal, a pépesre zúzott fokhagymával, a reszelt vöröshagymával és a tejföllel. Kevés sóval ízesíthetjük, de vigyázzunk, mert a kolbász is sós!
Főzz olcsón
Meggyes párna
A réteslapot vékonyra nyújtjuk, majd 5 x 5 centiméteres négyzeteket vágunk. A négyzetek közepére teszünk egy-egy darabka szilvalekvárt, majd a té...
Töltött bundás kenyér
A tojásokat feltörjük, ételízesítőt, kevés borsot adunk hozzá, illetve tojásonként egy evőkanál tejet. A kenyerekből szendvicset készítünk úgy...
Hagyományos nokedli
A lisztet a tojással, sóval és annyi vízzel kavarjuk össze, hogy könnyen keverhető massza legyen. Lobogó, sós vízbe - amibe tehetünk 1 evőkanál...
Copyright © 2012 - 2017 Telekonyha.hu | Használati feltételek | Általános Üzleti Feltételek | Ajánlott böngésző: Firefox 3.5+