Vásárolj kedvezményesen! Készítsd el és oszd meg kedvenc receptjeid! Csatlakozz most! Már tag vagy? Jelentkezz be!
 

Burgonyás krém




Feltöltötte: ,






Elkészítési idő:

perc
Mennyi adag:

4-6 fő
Árkategória:

olcsó
Elkészítési nehézség:
Hozzávalók:
- 1 db kis tubus majonéz
- ízlés szerint mustár, só és törött fekete bors
- 2 db nagy, főtt burgonya
- 10 dkg vaj
- 1 teáskanál szardellapaszta
- 2 db ecetes uborka
- 1 db vöröshagyma,
Elkészítés:
A frissen főtt burgonyát meghámozzuk, és az uborkával együtt lereszeljük. A vajat habosra keverjük, hozzáadjuk a szardellapasztát, a nagyon finomra vágott vöröshagymát, a fűszereket, majd beledolgozzuk a reszelt burgonyát és a reszelt uborkát is, végül a majonézzel jól elkeverjük.
Főzz olcsón
Zselés gyümölcsös pudingtorta
Egy kuglóf formát megvizezünk, majd a gyümölcskocsonya port a felforralt vízben feloldjuk és felét a formába önjük. Amíg megdermed elkészítjük a...
Kínai pác
Az összetevőket keverd össze, és hagyd benne állni a húsokat...
Fehérkenyér
A hozzávalókat dagasztógépbe helyezzük és jó alaposan kidagasztjuk. A tésztát langyos helyen kelesztjük. A megkelt tésztát finoman átgyúrjuk, cip...
Copyright © 2012 - 2017 Telekonyha.hu | Használati feltételek | Általános Üzleti Feltételek | Ajánlott böngésző: Firefox 3.5+