Vásárolj kedvezményesen! Készítsd el és oszd meg kedvenc receptjeid! Csatlakozz most! Már tag vagy? Jelentkezz be!
 

Burgonyás krém




Feltöltötte: ,






Elkészítési idő:

perc
Mennyi adag:

4-6 fő
Árkategória:

olcsó
Elkészítési nehézség:
Hozzávalók:
- 1 db kis tubus majonéz
- ízlés szerint mustár, só és törött fekete bors
- 2 db nagy, főtt burgonya
- 10 dkg vaj
- 1 teáskanál szardellapaszta
- 2 db ecetes uborka
- 1 db vöröshagyma,
Elkészítés:
A frissen főtt burgonyát meghámozzuk, és az uborkával együtt lereszeljük. A vajat habosra keverjük, hozzáadjuk a szardellapasztát, a nagyon finomra vágott vöröshagymát, a fűszereket, majd beledolgozzuk a reszelt burgonyát és a reszelt uborkát is, végül a majonézzel jól elkeverjük.
Főzz olcsón
Sokmagvas Barna Kenyér
Előmelegítjük a sütőt, 250 fokra. Bemérjük az összetevőket és bedagasztjuk a tésztát. Mixerben, alacsony fokozaton 8 percig keverjük, majd 1...
Citrom varázs
Két krémet készítünk: 1.) Összekeverjük a tejfölt, 8 ek. cukrot, 2 cs. vaníliás cukrot, 1 egész citrom levét és reszelt héját. 2.) Ö...
Bundás szendvics
A kenyérszeletekre ráreszeljük a füstölt sajtot, ráhelyezzük a karikára vágott lilahagymát, majd egy kenyérszeletet ráborítunk. Az így kapott...
Copyright © 2012 - 2017 Telekonyha.hu | Használati feltételek | Általános Üzleti Feltételek | Ajánlott böngésző: Firefox 3.5+