Vásárolj kedvezményesen! Készítsd el és oszd meg kedvenc receptjeid! Csatlakozz most! Már tag vagy? Jelentkezz be!
 

Fűszerpogácsa




Feltöltötte: ,






Elkészítési idő:

perc
Mennyi adag:

4-6 fő
Árkategória:

közepes
Elkészítési nehézség:
Hozzávalók:
- 1 mokkáskanál őrölt fekete bors
- 2 db közepes nagyságú ecetes uborka
- 5 dkg reszelt parmezánsajt
- 1 teáskanál szardellapaszta
- 1 teáskanál mustár
- 1 dl tejföl
- 25 dkg sovány sertéshús
- 1 db tojás
- 2 gerezd fokhagyma
- kevés liszt
- 1 teáskanál pirospaprika
- 1 dl tejszín
- 1 evőkanál burgonyapehely
- 1 fiola kapribogyó
- 1 késhegynyi őrölt koriander
Elkészítés:
A húst megmossuk, letörölgetjük, majd az ecetes uborkával együtt ledaráljuk. Hozzáadjuk a tejszínt, a tejfölt, a tojást, a kapribogyót levével együtt, a fűszereket, a burgonyapelyhet meg a reszelt sajtot, és addig gyúrjuk, amíg az összes folyadékot felvette. Nedves kézzel apró pogácsákat formálunk a masszából, és lisztbe forgatva, bő forró olajban pirosra sütjük. Hidegen kínáljuk.
Főzz olcsón
Sajtkrémes kifli
Először elkészítem a sajtkrémet, mert hidegen töltöm majd a tésztába. Ehhez sűrű besamelt készítek: a vajat felolvasztom, rádobom a lisztet, fehé...
Sonkás brokkolileves
A brokkolit kis rózsáira szedem,a gépsonkát vékony csíkokra metélem.A felforrósított olajon 2 percig párolom a brokkolit,megsózom,bő 1 liter vîzzel...
Mákos rétes
Fél kiló lisztből két rétesre való vékony tésztát húzunk ki. Fél kiló cukrot három deci tejjel sűrűre főzünk, belekeverünk fél kiló darált...
Copyright © 2012 - 2017 Telekonyha.hu | Használati feltételek | Általános Üzleti Feltételek | Ajánlott böngésző: Firefox 3.5+