Vásárolj kedvezményesen! Készítsd el és oszd meg kedvenc receptjeid! Csatlakozz most! Már tag vagy? Jelentkezz be!
 

Szalonnás olajbogyó




Feltöltötte: ,






Elkészítési idő:

perc
Mennyi adag:

4-6 fő
Árkategória:

olcsó
Elkészítési nehézség:
Hozzávalók:
- 2-3 evőkanál kimagozott olajbogyó
- 10-15 dkg szeletelt császárhús (sliced bacon)
Elkészítés:
Mindegyik szalonnaszeletre ráfektetünk egy olajbogyót, ráteszünk egy fél ringlit és összetekerjük. Fogvájóval átszúrjuk, és grillsütő rácsára téve (vagy felforrósított sütőben) addig sütjük mindkét oldalát, amíg ropogóssá válik a szalonna.
Főzz olcsón
Almás-diós-lekváros pite
A tésztához valókat egy nagyobb tálba öntjük, és jól összegyúrjuk. Ezután a tésztát két részre osztjuk. Az almákat megtisztítjuk,...
Szezámos sós szivek
Az élesztőt langyos cukrozott tejben felfuttatjuk, majd a liszttel, a margarinnal, a tojással, a sóval, tejföllel és az olajjal összedolgozzuk. Az így...
Mézes-narancsos marinád
Robotgéppel is felapríthatod a hagymát. A sütés előtt 3-4 órával kend be vele a hússzeleteket, nagyjából 4 adagnyihoz elegendő mennyiség...
Copyright © 2012 - 2017 Telekonyha.hu | Használati feltételek | Általános Üzleti Feltételek | Ajánlott böngésző: Firefox 3.5+