Vásárolj kedvezményesen! Készítsd el és oszd meg kedvenc receptjeid! Csatlakozz most! Már tag vagy? Jelentkezz be!
 

Svéd rudacska




Feltöltötte: ,






Elkészítési idő:

perc
Mennyi adag:

4-6 fő
Árkategória:

közepes
Elkészítési nehézség:
Hozzávalók:
- 2 dl tejszín
- 40 dkg sertéslapocka
- 1 mokkáskanál őrölt fehér bors
- 2 evőkanál zsemlemorzsa
- 1 szem összetört szegfűszeg
- 1 db kis fej vöröshagyma
- 1 csapott teáskanál
- 1 db tojás
- 1 gerezd fokhagyma
Elkészítés:
A megtisztított, 1 evőkanál olajon megpirított vöröshagymát és a fokhagymát a lemosott, megszárított sertéshússal együtt kétszer átdaráljuk, majd hozzáadjuk a zsemlemorzsát, a fűszereket és a tejszínt. Jól összedolgozva addig gyúrjuk, amíg az összes folyadékot felvette. Vékony rudacskákat formálunk a masszából, és grillsütő rácsára téve (vagy felforrósított sütőben) mindkét oldalát pirosra sütjük. Frissen, forrón fogyasztjuk.
Főzz olcsón
Copyright © 2012 - 2017 Telekonyha.hu | Használati feltételek | Általános Üzleti Feltételek | Ajánlott böngésző: Firefox 3.5+