Vásárolj kedvezményesen! Készítsd el és oszd meg kedvenc receptjeid! Csatlakozz most! Már tag vagy? Jelentkezz be!
 

Füstölt falatok




Feltöltötte: ,






Elkészítési idő:

perc
Mennyi adag:

4-6 fő
Árkategória:

olcsó
Elkészítési nehézség:
Hozzávalók:
- 25 dkg főtt füstölt hús csont nélkül
- 1 mokkáskanál őrölt fekete bors
- 1 teáskanál mustár
- 1 db nagy, főtt burgonya
- 1 csokor zöldpetrezselyem
- 1 db savanykás alma
- ízlés szerint só
- olaj a sütéshez
Elkészítés:
A főtt füstölt húst és a főtt burgonyát kétszer átdaráljuk, hogy pépes legyen, majd összedolgozzuk a tojások sárgájával, a finomra metélt zöldpetrezselyemmel, a sóval, a törött borssal, a mustárral, a kemény habbá vert tojásfehérjével, végül belekeverjük a meghámozott, kicsumázott és lereszelt almát. Vizes kézzel apró gombócokat formálunk a húsmasszából, és bő forró olajban pirosra sütjük. Fogpiszkálót szúrunk a gombóckákba, úgy kínáljuk.
Főzz olcsón
Copyright © 2012 - 2017 Telekonyha.hu | Használati feltételek | Általános Üzleti Feltételek | Ajánlott böngésző: Firefox 3.5+