Vásárolj kedvezményesen! Készítsd el és oszd meg kedvenc receptjeid! Csatlakozz most! Már tag vagy? Jelentkezz be!
 

Gombás vaj




Feltöltötte: ,






Elkészítési idő:

perc
Mennyi adag:

4 fő fő
Árkategória:

olcsó
Elkészítési nehézség:
Hozzávalók:
-
- 10 dkg vaj
- 10 dkg megtisztított, finomra metélt gomba
Elkészítés:
10 dkg vajban puhára párolunk 10 dkg megtisztított, finomra metélt, sóval és törött fekete borssal ízesített gombát, majd ha zsírjára sült, kihűtjük, és habosra kavarjuk.
Főzz olcsón
Velouté-mártás (fehérmártás)
A bársonyos mártás is alapmártás, készítésmódja hasonló a besamel- vagy tejmártás készítéséhez, de itt tej helyett csontlevet használunk...
Fokhagymás-tökmagos kenyérkoszorú
Langyos vízzel elkeverjük a cukrot, 1 ek lisztet, és az élesztőt, majd langyos helyre tesszük és hagyjuk felfutni. A maradék lisztet átszitáljuk, és...
Kínai pác
Az összetevőket keverd össze, és hagyd benne állni a húsokat...
Copyright © 2012 - 2017 Telekonyha.hu | Használati feltételek | Általános Üzleti Feltételek | Ajánlott böngésző: Firefox 3.5+